GHD Glattejern Tilbud,Ghd Fladjern iv styler Danmark

Glat hår, også kendt som krydsfiner, er en metode til opretning hår af elektroniske produkter, teknologien opstod i 1995, at anvendelsen af elektromagnetiske principper gøre en slags objekt (dvs. varmeelement, i det følgende benævnt varme) at generere varme ved varmeelement temperatur overføres til et layout, ved hjælp af høj temperatur hår glattet, temperaturen generelt 200 grader. Den bedste internationale skønhed autoritative angivne form temperatur på 220 grader, men i vores Kina generelt bruge temperatur på 160 grader - 200 grader mellem. Og glat hår til i dag har gennemgået store forandringer, ikke kun glat hår, samt krøller og bølget hår klip ud af funktion. Men kan også afgive ozon og negative ioner. Fra 2007 personer har indtastet hjemmemarked, til håret i hjemmet kan være en SPA. 21 århundredes straight hår vil ind på det kinesiske hjemmemarked, vil blive en væsentlig personlig pleje, ligesom kamme den samme popularitet.
GHD glattejern er den berømte britiske mærke, som blev lanceret af den britiske GHD. Vedtage distibutionsmetode godkendte etableringen af ​​salgsnet, med kontorer i Europa, Sydamerika, Nordamerika, Afrika og andre steder har også afdelingskontorer, produktsalg hele Europa og Amerika. GHD glattejern fabrikkens produktion er i Sydkorea, for nylig hørt i Kina er også på udkig efter en OEM-fabrik i Guangdong. ghd britisk design firma med henblik på at imødegå den finansielle krise som følge af trykket og reducere produktionsomkostningerne, i 2009 i Zhejiang-provinsen, Kina har udviklet en ny produktion base.
Ghd glattejern vigtigste produkter, primært keramik varmeteknik, brugen af ​​sydkoreanske produktion af keramiske varmeelement og den koreanske produktion af varmeplade, og implanteret nano-teknologi, infrarød teknologi og negative ion-teknologi, let overfladebehandling produkter, de bruger, elegante fremragende kvalitet. Alle produkter er fremstillet i overensstemmelse med British Standard GS, sikker og pålidelig.Rediger dette stykke Kvalitetssikring
GHD har distributionsfaciliteter i hele landet og service agenturer, GHD produkter, kan kunderne købe fra de lokale service-agenturer og support. Når de lokale service-organer ikke kan opfylde den service, kan du logge ind GHD hjemmeside, sende en besked til den GHD hovedkvarter, hovedkvarteret er ansvarlig for behandling af ansøgninger for at sikre, at kunderne ikke behøver at bekymre sig om.

GHD GHD Fladjern 5043 9.5/10(from 3023 reviews) 558.99 DKK Suppliers: http://www.salten.dk/bund_menun.asp In Stock