Det bruger vi det til

Du bestemmer selv

Mere om det

Du kan altid ændre dit valg

Privatlivspolitik 

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

Salten Vognmandsforretning
Saltenvej 5
58653 Them
CVR-nr.: 30551680
Tlf.: +45 86 84 79 00

E-mail:vognmand@salten.dk
Web: www.salten.dk 

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det gælder både informationer, der indsamles automatisk via min hjemmeside, og informationer, som du selv afgiver til mig.

Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies eller kontakte mig.

Nogle af de persondata, som indsamles automatisk, når du accepterer brug af cookies, er:

  • Din IP-adresse
  • Din browserversion og computerens styresystem
  • Det land, hvorfra du har tilgået min hjemmeside
  • Dato og tidspunkt for dit besøg på min hjemmeside
  • Sider, som du har set på, under dit besøg på hjemmesiden

Ingen af disse informationer kan relateres direkte til dig som person, men kun til din computer. Formålet med denne indsamling af informationer er udelukkende at registrere besøgstrafikken på hjemmesiden, så jeg kan optimere min hjemmeside med afsæt i disse informationer.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til mig på vognmand@salten.dk. 

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af sammenhængen, indsamler jeg forskellige persondata, når jeg er i kontakt med dig.

Jeg behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Modtagelse og besvarelse af henvendelser
  • Tilmelding til workshops, kurser, uddannelse og individuelle forløb
  • Udarbejdelse af et forløb målrettet dig og din arbejdsplads
  • Markedsføring

Eksempler på data, jeg indsamler om dig, kan være:

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, mv.
  • Personlige oplysninger. Afhængig af hvilken sammenhæng jeg har kontakt med dig i, kan det være oplysninger som for eksempel dit mentale og fysiske helbred, din arbejdssituation, familieforhold og andre private forhold.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Oplysningerne indsamles direkte fra dig. Størstedelen af ovenstående personoplysninger behandler jeg i forbindelse med, at du deltager i et forløb; dette kan være kurser, uddannelse, workshops eller individuelle forløb. Oplysningerne er i denne sammenhæng nødvendige for, at jeg kan tilbyde dig og virksomheden et skræddersyet forløb, som matcher de aktuelle udfordringer i jeres virksomhed. 

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, vil det ikke være muligt for mig at tilbyde dig min assistance, da jeg ikke kan sammensætte et effektivt og meningsfuldt forløb uden dine oplysninger. Jeg kan derfor ikke gennemføre et forløb med dig / jer uden afgivelse af et minimum af personoplysninger. 

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Jeg deler selvfølgelig kun dine persondata, når det er nødvendigt. Når jeg deler dine persondata, gør jeg det for at give dig den bedst mulige oplevelse i det forløb, du deltager i.

I forbindelse med min behandling af dine personoplysninger, bliver dine data tilgængelige for tredjeparter. Tredjeparter er f.eks. virksomheder, der leverer mit økonomisystem, marketingtjenester der agerer på dine vegne i forbindelse med kommunikation og administration af meddelelser, samt IT-relaterede tjenester, herunder vedligeholdelse og opbevaring af data. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med mine instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål. 

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng jeg behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål, som de er indsamlet til, og vil derefter blive slettet. 

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med, samt hvordan jeg behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå jeg behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til: 

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Telefon: 33193200

E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på Datatilsynets hjemmeside.